Fødselsdag

Fødselsdage er en stor dag for alle børn

Fødselsdage kan fejres på mange måder. Vi fejrer det med, at det store flag bliver hejst, og der kommer et tillykkeskilt op i døren.

Hvis jeres barn har noget med at dele ud, det kan det være boller, kage, is, flødeboller, frugt eller hvad Jeres barn nu kan lide. Vi vil dog ikke have sodavand.

Vuggestue
I vuggestuen vil vi meget gerne fejre dagen kl.9. Det betyder at man afleverer sit barn og det som der skal hygges med. Personalet vil så sørge for at der bliver holdt en hyggelig fødselsdag med sang, flag og hvad der ellers hører en fødselsdag til for barnet. Som forældre er man meget velkommen til at deltage.
 
Vuggestuen går også gerne hjem til fødselsdag, dog i en mindre gruppe. Bliver vi inviteret hjem vil vi gerne have lov til at komme kl.9:30/10 til kl.12/12:30, så børnene kan komme tilbage i vuggestuen og sove.
 

Børnehave
I børnehaven vil vi meget gerne fejre dagen. Det betyder at man afleverer sit barn og det som der skal hygges med. Personalet vil så sørge for at der bliver holdt en hyggelig fødselsdag med sang, flag og hvad der ellers hører en fødselsdag til for barnet. Som forældre er man meget velkommen til at deltage.
 
I børnehave går vi også gerne hjem til fødselsdage, nogle inviterer hele børnehaven andre i grupperne. Bliver vi inviteret hjem vil vi gerne have lov til at komme kl.9:30/10 til kl.12:30.